onsdag 6 juni 2012

Gratulerer med dagen

Det här är första kvällen jag inte kört tvär stutt vid 20, kanske kan det bero på powernapen mellan 8.30-10, eller kanske jordgubbar med glass och kaffe vid 19? Skönt är det iaf och nu hopps vi att det vänt för soon I'm moving on...

Har haft en skön nationaldag och idag är även dagen då jag inte frusit konstant, när andra slänger på sig sommarskor o tar av strumporna stoppar jag mössan i handväskan. Nåja, när jag gick hem vid 22 ikväll åkte den faktiskt på igen. Tänk ändå så fantastiskt det är att kunna promenera hem och det är ljust ute, det är faktiskt riktigt fint här uppe. Hur som, dagen! Följde med Malin och Truls för western dag på ridskolan o lånade även med Isolde. De höll på att prata ihjäl oss! Mysigt att titta på lite hästshower, klappa småhästar och umgås ute i naturen sådär.

Till middag firade vi med tacos, svenska visor och avslutade med jordgubbar och glass. Mums! Imorgon går alla tillbaka till jobb men se jag har semester/sommarlov och har lovat att bjuda farmor och farfar på paneng till lunch.

Inga kommentarer: