måndag 19 mars 2012

Raindrops keep falling on my...

Det är varmt i Thailand nowadays så efter jobbet slängde jag mig i poolen, på vägen ut dit la jag visst ifrån mig ipoden på staketet runt balkongen av någon anledning. Efter ett tag börjar det mullra, det dyker upp gråa moln och tillslut öser regnet ner men vi håller oss kvar i poolen som var varmare än regnet. Efter säkert en timma får det vara nog och vad hittar jag på vägen in? En väldigt blöt musikspelare... Fail!

Emma kom till Thailand i lördags och igår spenderade vi hela dagen på underbara Laem Singh där det var näst intill folktomt nu. Jag har gått och blivit fisk och spenderade nog mer tid i och under vattnet än på stranden, vattnet var faktiskt riktigt klart och strax utanför runt klipporna kan man se trevliga firrar.

Idag fick jag med Emma till gymmet, vilket hit alltså! Jag lyckades få ett brännmärke på armbågen då jag ramlade av en pilatesboll, bara Malin som fixar det ;) Jag och min fantastiska balans behöver balansträna. Nu kör vi stenhårt på Bloms träningsprogram och ser vad som händer.


Inga kommentarer: