onsdag 7 september 2011

De är här nu

Nu har ni kanske märkt att Malin och Truls kommit hit och jag har haft fullt upp. Nja kanske inte riktigt så men herregud så roligt det är att de äntligen är här.

Igår följde Maja och Wilmer med föräldrar med oss hem efter jobbet och vi lekte i poolen en stund innan jag vispade ihop pannkaksmet i vårt välutrustade kök. En kastrull fick agera bunke och en stekspade med hål i visp, lånade stekpannor av grannen och goda pannkakor blev det. Så hade vi pannkakskalas på våran altan innan besökarna trampade hemåt och vi tog en liten kvällspromenad.

Idag cyklade jag och Truls iväg till förskolan medan Malin fick stanna hemma och plugga. Nu har ju jobbet dragit igång på riktigt för mig också. Det går bra och det är roligt, har hållit på i tre dagar nu och det tar sig.

Efter jobb idag cyklade vi till Marriott för att bli medlemmar så nu kan vi träna på gym också, härligt. Blev lite lek i poolen med såklart och sedan har vi ätit middag på "Joys ställe". Vi fick inte riktigt in vad vi beställde för någonstans brast det i kommunikationen men vi blev mätta ändå ;) Nu ska vi snart se på Idol, man måste ju hänga med i tv-Sverige.

Inga kommentarer: