fredag 4 maj 2012

Babysitter

Are you sitting on babies??? Nu minns jag inte det roliga i den där meningen eller jo, det är ju ganska obvious men jag minns inte vem som kläckte ur sig detta fantastiska.

I helgen är balla Malla barnvakt åt två små barn, det ska väl gå bra? I've kind of done it before... så att säga. Var kommer nu all denna engelska ifrån? Efter förskola/jobb idag skickade jag med ena barnet hem med en kompis och tog med det ena hem tillsammans med två kompisar, gick nyss upp och tjuvkikade på de tre små godbitarna som lekte kalas. Själv har jag suttit här vid datorn och gjort nytta. 

Strömavbrott har vi haft idag också, i säkert en timma vilket ju är bättre än längre men sämre än kortare. Långhelg blev det idag då vi är lediga på måndag, sedan jobb tisdag och så är vi lediga onsdag igen. Sen är den veckan nästan slut och så har halva maj gått. Det är ju sinnessjukt hur snabbt tiden går nu. Idag har det varit riktigt höstrusk, well, om man varit inomhus i ac'n har man kunnat föreställa sig det iaf, det har blåst, regnat och varit grått hela dagen lång. Men så går man ut i rusket och inser att det fortfarande är +33 och en luftfuktighet på 188%, minst! 

Vi får väl se vad vi hittar på i helgen, barnen har pratat hela dagen om att vara uppe och titta på film hela natten och äta så mycket godis att det sprutar ur öronen! OMG!

Inga kommentarer: